19 Ekim 2013 Cumartesi

Çaylar artık Mahfel’de içilecek


Çaylar artık Mahfel’de içilecek
- “Mahfel, Bursa’ya bayram hediyesi oldu”
- Mahfel gerçek kimliği ile yeniden hizmette


- İl Genel Meclisi tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Mahfel, aslına uygun kimliği ile yeniden Bursalıların hizmetine açıldı.
- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tarihi kimliği açısından önemli bir değerinin daha hizmete açıldığını ve Mahfel’in Bursalılara ‘bayram hediyesi’ olduğunu söyledi.
- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Bursa’da gençliğini geçirenler Mahfel’i çok iyi bilirler. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi tarihi mekanı aslına uygun şekilde vatandaşların hizmetine sunduğu için tebrik ediyorum” dedi.
BURSA – İl Genel Meclisi tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Mahfel, aslına uygun kimliği ile yeniden Bursalıların hizmetine açıldı.

Bursa’yı fiziki açıdan yenilerken, bir yandan da kentin değerlerini gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın gözbebeği olan Mahfel’i sosyal tesis olarak kente kazandırdı. Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yapılan Mahfel, Kurban Bayramı arefesinde yapılan törenle Bursalıların hizmetine açıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder